top of page

Inspiratie nodig voor de welkomstboodschap? 

Na het opnemen van de retrofoon horen jullie gasten de begroeting die jullie voor hun hebben ingesproken.

Net zoals bij een echte voicemail is het natuurlijk wel belangrijk dat je eerst eens goed nadenkt over wat je allemaal wil zeggen. Daarom raden we aan om hier toch even bij stil te staan. Neem pen en papier en schrijf alvast wat dingen op. Het laatste wat je wil is een geforceerde welkomstboodschap... en ohja, maak het ook niet te lang!

 

Geen inspiratie? Hieronder vinden jullie alvast een aantal voorbeelden die jullie op weg kunnen helpen.

Bruiloft

HALLOO! Met [bruid en bruidegom] wij kunnen even niet opnemen want wij zijn elkaar het JA-woord aan het geven! Super bedankt dat jullie deze dag samen met ons willen vieren. Laat een berichtje na de biep! Bye!

Dit is de voicemail van [bruid en bruidegom] op dit moment zijn wij aan het dansen op ons huwelijksfeest. Daardoor kunnen wij dus ook niet opnemen. Spreek een bericht in na de biep! Daag!

Hallo! We willen even zeggen dat we allebei heel blij zijn dat jullie aanwezig zijn op onze bruiloft! Laat een berichtje naar de biep. Groetjes [bruid en bruidegom]

Babyshower

Hallo! Met [organisator/ouder], super leuk dat jullie op de babyshower van [namen koppel] zijn. Willen jullie iets inspreken voor de nieuwe kleine spruit? Zo hebben we binnen 18 jaar al een leuk cadeau om af te geven. Bedankt!

Hi! Leuk dat je op de babyshower van [naam kind] bent! Geef je belangrijkste levensles/motto na de biep zodat wanneer [hij/zij/naam kind] groot genoeg is, deze kan kan beluisteren. Alvast bedankt!

 

Verjaardag

YESSS! Eindelijk [leeftijd]! Bedankt voor jouw aanwezigheid op dit knalfeest. Verjaardagswensen na de biep. Groetjes [naam jarige]

 

Hallo!! Dit is [naam] [haar/zijn] verjaardag en die verjaardag gaat zomaar niet voorbij! Super leuk dat je erbij bent. Spreek een verjaardagswens in voor na de piep!

Welkom op mijn verjaardag. Ik kan niet opnemen want ben mij momenteel aan het bewijzen op de dansvloer. Spreek een bericht in na de piep. Groetjes [naam jarige]

Hallo met [naam]. ik kan even niet opnemen want ik heb het te druk met  jarig zijn. Wens mij nog vele gezonde jaren blablabla na de piep. En daarna terug de dansvloer op!

Ideeënbus

Welkom op de voicemail van [naam bedrijf]. Heb jij een idee over hoe we het bedrijf verder kunnen laten groeien, weet je een leuke teambuilding activiteit of heb je een sappige roddel over één van je collega's? Laat dit dan weten na de biep. Bedankt!

Hallo dit is jullie CEO. Graag wil ik jullie persoonlijk bedanken voor jullie inzet van het voorbije [jaar/kwartaal/...] En dat moet gevierd worden! Laat jullie ideeën achter na de biep en wij gaan ermee aan de slag! Bedankt!

Condoleance/uitvaart

Welkom op de [condoleance/uitvaart] van [naam]. Fijn dat je gekomen bent. Wil je een mooie herinnering achterlaten voor de nabestaanden? Dan kan dat na de biep. Deze herinneringen zullen zij dan hun hele leven koesteren.

bottom of page