top of page

FAQ

 • Is de retrofoon makkelijk in gebruik?
  Absoluut! Het enige wat je gasten moeten doen is de telefoon opnemen. Ze horen dan jouw vooraf doorgestuurde voicemail. Na het beluisteren van deze voicemail kunnen ze een bericht inspreken. Klaar? Gewoon de telefoon afleggen! Al de berichten worden automatisch opgeslagen. De installatie van de retrofoon stelt ook niets voor. Haal hem uit de kist, zet hem op een tafeltje en klaar. Makkelijker kan niet, toch?
 • Hoe installeer ik de retrofoon?
  1. Je haalt alles voorzichtig uit de schuimkoffer. 2. Je plaatst de telefoon op een rustige plaats. Er moet natuurlijk wel volk passeren. 3. Je plugt de USB-kabel in de telefoon en in de powerbank en zet deze aan. 4. Je zet de gouden kader met instructies er naast. 5. De telefoon is klaar voor gebruik.
 • Neemt de retrofoon veel plaats in?
  De retrofoon past op elke (party)tafel. Je kan hem dus bijna overal plaatsen! Let er wel op dat je hem ergens plaats goed in het zicht van je gasten.
 • Hoe zit dat met de persoonlijke boodschap?
  Makkelijk! Jullie schrijven op papier wat jullie willen zeggen tegen jullie gasten/hoe jullie hen willen begroeten/... Jullie nemen jullie smartphone erbij en spreken deze boodschap in via de dictafoon. Dit bestand sturen jullie dan door via mail/Whatsapp en wij doen de rest. Hebben jullie wat inspiratie nodig? Misschien kan deze lijst jullie wel helpen.
 • Wordt de retrofoon gratis geleverd en geïnstalleerd?
  Als je de retrofoon samen met onze photo booth huurt, worden deze beide gratis geleverd, geïnstalleerd en weer opgehaald na het event. Als je enkel de retrofoon wenst te huren kan je er voor kiezen deze op te halen en weer terug te brengen naar Leuven of we kunnen deze ook bij jou komen installeren maar dan vragen we vanaf km 21 €0,4/km.
 • Voor hoelang kan ik de retrofoon huren?
  Laat ons zeggen dat je feest plaatsvindt op zaterdagavond. Dan mag je de retrofoon komen halen op donderdag-/vrijdagavond of op zaterdagvoormiddag. De telefoon dient maandagavond terug in Leuven te zijn. Bij het combo-pakket wordt de retrofoon geleverd en weer opgehaald samen met de photo booth. Is je event in de week? Dan mag je deze al komen ophalen vanaf dinsdag. De retrofoon dient vrijdagmorgen terug in Leuven te zijn zodat deze terug kan verhuurd worden in het weekend.
 • Hoeveel berichten kan ik opnemen? En wat met die powerbank?
  No stress! We hebben in de telefoon een geheugenkaart ingebouwd. Deze kan zéér veel berichten opslaan. Het is natuurlijk wel belangrijk dat de hoorn na elke opname terug wordt opgehangen. Anders ga je één heel lange opname hebben. De powerbank is ook meer dan sterk genoeg om een hele nacht mee te gaan.
bottom of page